lördag 21 juni 2008

Lek, lek, lek...
Midsommar, och vi har inte tränat ihjäl hos direkt... Min kusin Johanna var här med familj så det blev dans och fest och trevligt! Fixa var lugn och fin trots att det var ganska livat med fyra barn som sprang runt och vuxna som hade kul... Hon är duktig på att slappna av trots att det är stökigt runt henne. Hoppas att det håller i sig.

Två träningspass har det blivit. Vi tränar på ingångar med pall och har även börjat utan. Hon rör sig rätt även utan pallen, men hon gör svängen lite överallt och inte nödvändigtvis in till min vänstra sida.

Vi har även tränat att sitta med ögonkontakt och försökt att fånga spontant fotgåenede vid sidan.
Snabba ligg har vi också börjat få fram. Roligt är det och framåt går det, speciellt i störningsfri miljö inomhus. Ute är det svårare så kriterierna blir betydligt lägre, men det går åt rätt håll.

Eftrsom jag är van vid retrivers är jag också lite nojjig för det här med att hämta och för föremålsintresset. Vi leker mycket, kampar mycket och jag försöker få henne att komma tillbaks med grejorna. Gott godis i utbyte eller två likadana leksaker gör att det brukar gå riktigt bra. Har även lärt in nostarget mot handflata för att få henne att avlämna direkt i handen.

Hon är en liten pralin min Fixa, och vi har såå kul ihop.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har fått klagomål på att det inte funkar att lämna kommentarer, så nu ska jag testa om det går. Det är någon slags kod man ska skriva in som folk inte har hittat!

Anonym sa...

Hej!

jag lyckaedes iallafall skriva in en kommentar. Vilka härliga lekbilder!

Kram Johanna