söndag 29 juni 2008

Löp!


Typiskt, dagen innan tävlingen började Extra att löpa. Jag visste ju att det var på gång, men trodde att vi skulle hinna tävla. Vi är dessutom anmälda till två till tävlingar som vi kommer att missa. Å andra sidan vet vi ju nu att hon inte kommer börja löpa mitt under jaktprovs säsongen. Lydnadstävlingar finns det ju faktiskt året om, till skillnad mot jaktprov som ligger främs i maj och augusti, september och oktober.

På tisdag börjar semestern vilket konstigt nog betyder mindre hundträning. När man har ett sånt lyxjobb som jag med kurser, privatlektioner med lite håltimmar emellan( då jag borde göra all administration och bokföring), så blir det möjlighet att få in lite träning under arbetsdagen.

Men med två underbara barn hemma hela dagarna, och Peder som jobbar två veckor till blir det nog betydligt svårare att få till. Det ska iallafall bli härligt att få spendera mycket tid med mina älsklingar, och lite hundträning hinns nog med på kvällen. Ikväll ska Peder iallafall videoinspela Fixa när hon går fot så att ni får se hur duktig hon har blivit. Nu ska vi ut till Bogesund och bada, och vovvarna får stanna hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Katarina
Hamnade här av en slump. Vilka gulliga "ungar du har" och hundarna ser inte heller så pjåkiga ut. Det andra har jag ingen kommentar till, förutom att det verkar väldigt genomtänktoch proffsigt och attdet är en massa jobb.Annat var det på min tid när Hans och jag var aktiva med våra boxrar på 70-talet.
Kram och jag önskar dig fortsatt lycka till med din hundskola och med Fixa och Extra
Moster Karin