onsdag 18 juni 2008

Välkommen till "Första året med Fixa"Fixa är min femte hund, och det är alltid lika roligt att bli med valp. Att börja om med en liten färsking, att lära känna varandra! Att ta reda på vad just den individen gillar och försöka hitta ett bra sätt att samarbeta!

I den här bloggen kommer jag att skriva om vår träning tillsammans både med sikte på tävlingslydnad och den viktiga vardagslydnaden. Tids nog kommer jag att berätta om våra första staplande steg inom vallningen, något som jag är helt nybörjare på!

Fixa är nu 14 veckor och har funnit sig väl tillrätta i vår familj. "Stora syster" flatten Extra som är tre år och Fixa har verkligen funnit varandra. Extra tycker inte att det är det minsta jobbigt med en ny valp utan verkar vilja leka minst lika mycket hon. Så när jag är tråkig så roar de sig själva. Även om det är jättekul att de gillar varandra så försöker jag sära mycket på dem och göra separata små utflykter. Det är viktigt att Fixa inte blir för knuten till Extra, matte ska ju vara minst lika rolig!

Lämna gärna ett inlägg när du har läst färdigt, jag är ju ny på det här med att blogga och kan behöva lite uppmuntran för att inte känna mig alldeles ensam ute i cyberrymden eller vad den nu kallas.;-)

3 kommentarer:

Katarina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej vilka fina hundar vi har, lycka till med bloggndet -jag är redan lite svartsjuk.

Anonym sa...

Hej!

Vilken kul ide att du också börjat blogga - och vad stor Fixxa blivit! Jättefina bilder och kul att se henne på film! Själv packar jag mest upp kartonger mellan amningarna så mkt hundträning har det inte blivit på sista tiden:) Kom gärna och hälsa på oss! Vi är hemma en vecka till sen borta v 28. När åker ni på ensamsemester t Italien? Gud jag blir så avis!! Om nåt år kanske vi också kan göra det!! Kram Emma