onsdag 2 juli 2008

Barn, hundar & bad

Idag var Sandra här tillsammans med tollaren Aila. Aila är åtta år, men det märks verkligen inte. Vilken härlig hund, och vilken energi! Aila kan vara lite bitchig mot valpar ibland, men med Fixa har det inte varit några problem alls. Hon är nästan löjligt snäll, och har knappast sagt morr ännu.

Vi åkte till min favvo strand på Bogesund, och turligt nog var det inga andra där. Det kan bli lite väl livat med tre glada hundar som badar om man inte är alldeles hundfrälst.

Molly och Nell badade och samlade stenar. De hade med sig egna ryggsäckar med matsäck vilket såklart var väldigt roligt. Det är härligt att se hur duktig Nell som bara är två år, är på att tackla hundarna. Hon blir jättesur om de försöker sno hennes kakor eller hoppar på henne, och hundarna har faktiskt respekt för henne. Lite iallafall...

Trist nog så glömde jag kameran, det hade blivit härliga bilder. Alldeles lagom varmt, soligt, badande ungar och glada hundar. Fixa är så gullig, hon tyr sig verkligen till människor. När ungarna sprang runt och busade och jag motionerade retrivrarna med lite vattenapportering, så satte sig Fixa till rätta hos Sandra. Jag tror att hon blev lite charmad. Jag försöker ju övertala henne att köpa valp, snart, och helst en Border collie. Jag vill att min favoritträningskompis ska ha en liten ny att träna med precis som jag. det skulle vara såå kul!!
Aila & Extra får stå ut med det, ni är inte bortglömda! Ju fler desto roligare eller hur man nu brukar säga!

Förresten är det någon mer än jag som ska titta på VM i lydnad i helgen? Sandra hade totalt glömt bort att det var. Jag har tänkt åka dit på fredag och söndag. Det ska bli superkul! Nästa vecka på onsdag får Peder semester, och då vill jag gärna försöka få in lite lydnadsträning med andra hundar. Så Sofia, Annso, Catarina, och alla andra jag har pratat med; ska vi försöka få till lite träning i nästa vecka?

1 kommentar:

Anonym sa...

Mysigt!