måndag 28 juli 2008

Fixa & Extra = bäst

Efter ännu en varm och härlig dag med bad passade jag på att träna när det hade blivit lite svalare på kvällen. Jag började med Fixa. Apportering, tasstarget, och fotgåeende tränade vi. Sen bytte jag till Extra. Fixa fick vänta inne medan jag gick ner till Norrhamnen med Extra. Men jag hade inte hunnit många steg förrän jag hörde ett brak!

Fixa hade försökt hoppa ut genom fönstret för att få följa med oss! Som tur var stor det en stod vas i vägen i det öppna fönstret. Vasen trillade ut och Fixa trillade tillbaks in igen. Gulle så go hon är! Fixa verkar ju onekligen tycka att det är riktigt kul att träna :-) När alla fönster var stängda fick Extra sitt träningspass. Hon var så härlig! Efter en lång slö dag var hon såå laddad nu på kvällen. Hon ville göra allt samtidigt och det blev lite för mycket och lite fel. Men vilken entusiasm! Hon är bara så charmig min stora retriver!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag läste om tarmarna. Stort grattis till giftemålet.

Britta med Tindra