torsdag 24 juli 2008

Valpträff
Idag har hela familjen varit på valpträff hos Fixas uppfödare Ann Björkenius i Storvreta. Det var jättetrevligt men såå varmt! Riktig högsommarvärme!

Dagen inleddes i fårhagen där alla valparna fick träffa fåren. För Fixa var det första gången. Några av de andra valparna hade redan tänt på får, och de var häftiga att titta på. Varken jag eller Fixa visste riktigt hur vi skulle bära oss åt. Vi var inga stjärnor direkt, men mums vilket gott bajs det här var sa Fixa!

Men skam den som ger sig. Ann kommer få stå ut med att bli lite våldgästad av oss framöver så att Fixa får komma igång och förhoppningsvis tänder på fåren.

När vi var färdiga i fårhagen var det härligt för hundarna att svalka sig i ån som går utanför Anns radhus. Inte bara hundarna förresten, både barn och vuxna blötte ner sig för att få lite svalka. Jag tröttnar aldrig på att se ett gäng hundar bada och leka ihop. Vilken livsglädje!

När vi hade fikat färdigt försökte vi få till en gruppbild på alla sex valpar och mamma Winda. Det var inte det lättaste ska jag säga. Peder som fotade tog ungefär 30 kort, varav två eller tre var med alla hundar med. Jag har nästan lust att lägga ut alla de korten då vi försökte få hundarna att sitta bredvid varandra, för de blev väldigt roliga. Vid lite närmare eftertanke vill jag inte ha min rumpa utlagd på bloggen, så därför skonar jag er andra från rumpbilder också!

Stort tack Ann för en rolig dag! Du är toppen! Vore kul om det kunde bli en kurs i vallning för alla kullsyskon, det verkar som de flesta är intresserade!3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan

Tack för att ni kom! Det var verkligen roligt att träffa alla valpisarna igen! Har pratat med Eva och hon har lovat att ha en kurs i oktober, vi får återkomma om det. Dagtid är det bäst?

Ha det gott
Ann och Winda

Anonym sa...

Hejsan

Kom en sväng i morgon om ni orkar i värmen. Här ligger man för ankar idag, hur varmt kan det vara:)

Ann

Anonym sa...

Haloj!
Ja de är så varmt så man kan knappt röra sig. Till och med Nova är helt slut i värmen.
De vore väldig skoj att träffas å träna. Ring när ni har tid så fixar vi till så vi med kan. Så super skoj att ni har börjat valla. Är lite avis.
kram
Annso