torsdag 21 augusti 2008

Intensiv vecka!

Den här veckan har jag haft sex kursstarter, och fler blir det till helgen. Vi har inte hunnit träna så mycket, men Fixa har fått vara med och demonstrera lite på kurserna. Hon överfaller alla med hoppande och pussar. Hon verkar tro att hon är en retriver. Jag hade inte väntat mig att hon skulle vara så här social mot främmande människor, men det är härligt att hon är så öppen! Hälsafint träning borde stå på schemat, men jag måste erkänna att jag är lite slarvig med varadgslydnaden.

Det känns jätteroligt att vara igång med kurserna igen. Hälften av kurserna är med nya deltagare, och hälften är välkända ansikten. Det är verkligen kul att återse alla glada, trevliga, ambitiösa, och entusiastiska kursdeltagare. Det känns som att träffa gamla kompisar. Får man ha såhär roligt på arbetstid?

Inga kommentarer: