måndag 15 september 2008

Vadå rumsren?

Precis när jag har hunnit tänka att "nu måste hon var rumsren" så motbevisar hon mig. Både natten till idag och natten till i söndags bajsade Fixa inomhus. Suck!

Då är vi ändå ute med henne vid 23-tiden innan vi går och lägger oss och så får hon komma ut igen på morgonen vid klockan sju.

De första månaderna har Fixa sovit i en komposthage vid min säng just för att det inte ska bli några olyckor nattetid. Men eftersom det har gått så bra med både kissandet och bajsandet ute så har jag låtit henne sova var hon vill den sista tiden. men ikväll blir det garanterat komposthage igen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Katarina!
Vilka underbara hundar du har! Denzel blev nog förtjust i båda flickorna!
Tack SNÄLLA för två mycket bra grundkurser; steg 1+2 Lära för livet. Det känns så inspirerande att ha en så bra kursledare som du är! Vi lovar att förvalta kunskaperna vi fått och hoppas att Denzel är redo för tävlingslydnadskurs till vårvintern -09. Innan dess hör vi av oss ang. privatlektion när vi kommit tillbaka från vår Budapest-resa.
Kram Carina och Denzel

Anonym sa...

Hoppsan!
Jag skrev visst på två ställen, jag trodde inte det första kom fram...men det kan inte bli för mycket beröm till en bra kursledare!
Hälsningar Carina