måndag 20 oktober 2008

Dålig dag!

Just nu känner jag såhär.
  • När mitt hyreskontrakt för Ekahgens hundskola går ut om 1,5 år så kommer jag inte att förlänga det. Antingen letar jag en ny större lokal där jag kan hålla kurser inomhus, eller så gör jag något helt annat.
  • Ibland känns det som om jag tränar allas hundar utom mina egna. Detta är naturligtvis inte sant, men det är svårt att komma ut och tävla när jag jobbar varje helg och dessutom vissa kvällar.
  • I vår kommer jag att prioritera träningen med de egna hundrna och att komma ut och tävla. Det blir färre kurser helt enkelt och framförallt färre kurser kvällar och helger och fler kurser dagtid.
  • Jag och Extra vill gå en kurs i Freestyle. Vi vill pröva något helt nytt!! jag tror att Extra kan bli en fantastisk freestyle hund även om jag vägrar att sätta på mig några löjliga scenkläder föra att matcha henne.
  • Sluta tänka "jag måste" eller "jag borde" när det kommer till hundträning utan istället satsa på det som jag vill!
Ja du har gissat rätt. Dålig dag. Dåligt träningspass med hunden och irriterande tant som störde när vi tränade. Jag är medveten om att Norrhamnen i Vaxholm inte är min privata träningsplan, men det är väll ganska lätt att se om någon är upptagen!?

Hälsningar från en annan sur tant

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så där har jag också känt, att man tränar andras hundar mer än sina egna. Nu håller jag bara en kurs i veckan och det är SKÖNT. Jag tror dock att du egentligen älskar det du gör och du gör det ju så bra också. Läs du Garbos (agilitytax) blogg. Marie Edman (matte)har blivit kallad för surkärring mer än en gång och det har för den delen jag också! Kram!

Anonym sa...

Vill bara att du ska veta att jag och Chili tycker att den bästa dagen i veckan är när vi ska iväg på din kurs :)

Katarina sa...

Tack Johanna!

det var gulligt sagt. Ni är superroliga att ha kurs för också eftersom ni är så ambitiösa och tränar ordentligt. Chili är en jättehärlig liten hund.Hoppas det går bra med tävlingslydnaden!

Vi ses på söndag!