söndag 2 november 2008

Halloween

Den här helgen kan jag inte skryta med att hundarna har fått någon kvalitetsaktivering precis. Däremot har vi haft väldigt trevligt!

I lördags gick tjejerna runt i Waxholm med några kompisar och "halloweenade" lite. De hade jättekul och jag hade jättekul när jag gjorde sminkningen.

På kvällen var vi hos mormor och morfar på halloweenmiddag med släkten. Det var trevligt men lite lagom kaotiskt med Extra som spydde och Fixa som försökte stjäla mat ifrån buffén.

Idag har Molly och Nell lekt koja och prinsessor hela dagen och hundarna blev också indragna i det hela. De var slottshundar eller något sånt.

På eftermiddag idag åkte jag iväg till brukshundslubben och tränade lite. Jag gick faktiskt ett litet kort fotgåeende med bara belöning på slutet. Det blev några halter, två svängar åt vänster och språng marsh med vänster om. Roligt att kunna börja sätta ihop delarna så sakteliga!

Nu ska jag sätta mig och uppdatera hemsidan med vintern och vårens kurser! Borde hinna lägga ut kurserna under morgondagen. Tjingeling.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, vilka fina utklädningar du har ordnat! Helt oigenkännliga :-)

Ska träna i ridhus i Uppsala hela vintern, men vore kul att hänga med på er inomhusträning vid tillfälle också!