måndag 17 november 2008

Liten sjukling

Fixa haltar fortfarande lite och har dessutom fått ögoningflammation. Det märks faktiskt på henne att hon inte är i toppform. Visst tycker hon att det är underligt att hon måSte gå i koppel och att vi bara har det tråkigt, men skulle hon vara pigg så skulle hon blivit betydligt jobbigare av underaktiveringen.

Imorgon ska vi till veterinären, förhoppningsvis är det inte något alvarligt. Imorgon tar vi en liten tur in till stan också, en lugn koppelpromenad blir ju betydligt mer uttröttande på en stökig plats med mycket folk. Tyvärr kommer det nog inte bli någon träning för mig på onsdagkväll heller. Det känns inte som någon direkt idé om jag inte kan belöna henne med leksak.

Håll tummarna för att hältan ger med sig snart. Det är såå tråkigt att inte göra något med henne. Träningen har ju börjat gå riktigt bra, och nu är det meningen att vi ska runt till olika brukshundsklubbar och träna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Fixa! Hoppas att det snart går över...Här har vi rävskabb och är satta i karantän. Trist! vi hörs. kram

Anonym sa...

Haloj!
krama Fixa från oss alla. Hoppas hon blir pigg snart.
Kramar
Annso Minus Nova

Anonym sa...

Vad tråkigt att Fixa är krasslig! Hoppas att det går bra hos veterinären imorgon!
Kram från Sandra

Anonym sa...

Så tråkigt att ni inte kommer å tränar imorn, men hoppas det blir bättre under veckan så ni kanske kan va me nästa vecka!
Vi får träna lite för er me:)
Krya på er,
Sofia o Simba

Katarina sa...

Hej Sofia!

Ja visst är det trist. Ha det så kul på träningen imorgon och tack för kommentaren ;-)