tisdag 25 november 2008

Mmmm snö

Lite häftigt eller hur, rosor med snö!
Och idag fick Nell åka pulka till dagis, bara en sån sak! Det gäller att njuta, njuta, njuta, för på torsdag ska det tydligen börja töa igen.

Idag sitter jag parkerad framför datorn större delen av dagen och kollar betalningar och planerar STEG-2 kursen som jag ska ändra ganska mycket på till nästa termin.

Oj då, upptäckte just att Fixa hade satt tänderna i en av Nells dockor. Tyckte att hon var ovanligt tyst och lugn en stund...3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst är det väl HÄRLIGT! VIGGO & LUKAS är helt galna i snön - tog en sen kvällspromenad i går - det är så VACKERT och jag kan bara ana hur det då är i Vaxholm - som ju nästan är skärgården....(Jag är sjukligt förälskad i skärgården o seglingen). Nu börjar det ju också komma upp adventsbelysningar - så myyyysigt. Jag klickar mest hela tiden när vi är ute (för vi ska ju fotografera det vi vill ha.)Va, funkar det bara på hundar...inte med naturen...Ha, ha, ha. Hoppas Fixa bättrat på sig.

Kram från oss/VIGGO & Harriet & Lukas

Sofia sa...

Här kommer en rapport från gårdagens träning. Vi var samma gäng som förra veckan som letade oss ut i mörkret vid Dtbk igår. Det var MASSOR med snö och SÅ härligt! Vi kände oss som riktiga friskusar. Hundarna ångade på i snön och jag tycker alla har blivit jätteduktiga. Och ingen verkade bry sig så hemskt mycket om att det var snö ända upp till magen.

Kramar från Sofia och Elsa

PS. Vilka fina bilder i inlägget!

Anonym sa...

Hej Katarina!
Tack för dina kommentarer i vår blogg, både jag och per blev jätteglada! Har faktisktr slappnat av lite med hakan i backen nu och till hälften shejpat det från liggande...
Har knappt varit inne på nätet (mkt i skolan) och totalt missat att ficka blev halt. Stackars er! Hoppas verkligen att det inte är nåt allvarligt !
Ha det så fint i vintern så länge! (om den nu inte tänkte tina bort helt...)