söndag 23 november 2008

Storm

Nu har jag just kommit in från en minst sagt uppfriskande kvällspromenad. Det kändes ungefär som att stå högst uppe i en slalombacke när man just har klivit av liften en riktigt blåsig vinterdag. Härligt med andra ord! På vissa ställen har snön blåst och lagt sig i drivor mitt på vägen, hur ofta blir det så här nere?!

Vaxholm är så vackert i vinterskrud, riktigt bullerbyn gulligt. Hoppas att det håller i sig ett tag. Jag har bestämt mig för att gå på kursen i praktisk tävlingspsykologi trots att jag inte kan göra något praktiskt med Fixa. Jag tar med Extra istället. Jag har förökt komma med på kurser för Kenth och Niina så många gånger så jag vill inte missa den här chansen.

Undrar förresten hur det har gått för Sverige på NM i lydnad? Och hur det har gått för Maria Hagström? Jag har inte lyckats hitta några resultat ännu.

På lördag klockan 14:00 har vi glögg på Ekhagens hundskola. Både jag, Sandra, och Sofia kommer att vara där. Hoppas att många kursdeltagere, både gamla och nya; kommer förbi. Maila mig så att jag kan beräkna hur många vi blir. Det blir fika såklart och tipspromenad med kluriga frågor och chans att vinna en gratis kurs!

Tjingeling

Inga kommentarer: