onsdag 19 november 2008

Vinter i luften

Häromdagen plockade jag in de sista rosorna i från trädgården, visst är de vackra. Det var i sista sekunden för nu har de andra knopparna frusit bort.

Äntligen en kall lite vintrig dag med sol. Hundarna har varit med i Ekhagen idag, och på lunchen tog vi en promenad inne i stan. Drottninggatan, Sergelgatan, NK, och plattan. Hundarna blev iallafall lite trötta av alla intryck. Nu är Extra avlämnad hos mina föräldrar och Fixa biter på ett ben medan jag har jobbat framför datorn.

Oj nu fick jag just en rapport från min mamma.

-Har Extra verkligen varit ute?, hon står bara vid dörren. Jag tänkte ta en promenad med henne om en stund, eller behöver hon gå ut nu?

Jag svarade att de skulle strunta i henne, för hon är antagligen bara lite tjurig och mattig. Extra tror kanske att hon missar en massa roligheter när hon är hos mormor och morfar, men hon behöver inte vara orolig för nu är det viiila som gäller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att läsa din blogg Katarina. Hoppas att Fixa inte haltar längre. Skilla är troligtvis skendräktig och är trött och slö. Toppen timing :( Hon har varit seg under en fågeljaktshelg i skärgården, på jaktkursen i lördags och troligtvis är hon inte piggare på lördag då det är avkommebeskrivning. Men, men...Hälsa flocken! Kram Johanna, Edvin och Skilla