fredag 5 december 2008

Uppdatering

Bilden är från oktober i år. Fixa filosoferar lite.

Imorgon bär det av till Stora Stockholm en sväng. Snälla Sandra hämtar mig 07:15 så att Peder ska slippa bli strandsatt i Vaxholm utan bil. Vi ska sitta som klistrade och studera elithundarna för att få inspiration, idéer, och tävlingslust.

Imorgon är det en vecka sen Fixa slutade med medicinen, fortfarande verkar allt bra. Jag är fortfarande nojjig och tittar efter hälta ungefär var femte minut när vi är ute och går. Men nu kanske jag kan börja slappna av lite iallafall.

Idag har jag skrivit en träninsplanering för båda hundarna avseende tävlingslydnaden. Mitt mål 2009 är att bli uppflyttad till trean med Fixa och att sparka mig själv i rumpan så at jag kommer ut och tävlar även med Extra. Stor-tjejen har bara tävlat två gånger i hela sitt liv föutom jakten såklart. Nu jvlr ska vi tävla trean, helst vinna och förbereda oss för eliten.


Tjingeling!

Inga kommentarer: