fredag 12 december 2008

Tävlingsplanering

Jag satte mig för en stund sedan med tävlingskalendern för att titta lite på lydnadstävlingar under våren. Jag tänkte vara ute i god tid så att jag inte hinner boka upp alla helger och kvällar. Men till min förskräckelse upptäckte jag att det redan ser ganska fullt ut. Mycket roliga saker, men ändå. Antingen ska jag hålla kurs eller så ska jag gå på kurs själv.... Eller så är det födelsedagar. Hela min släkt fyller år på våren nästan.

Tillslut lyckades jag iallafall pricka in några preliminära datum i kalendern och där har jag satt stora kryss, dvs då får inget annat bokas in. Bara jag tänker på att tävla så blir det lite pirr i magen, det var ju 1,5 år sen jag tävlade sist..

Helgen ska ägnas åt att städa och baka och greja, för på söndag ska vi ha glögg för några Vaxholmskompisar. Det ska bli kul!

Tjingeling

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad roligt att roligt att planera in tävlingar! Ska bli så häftigt att se Fixa ute på tävlingsbanorna också! Jag är grymt sugen på att tävla med Aila igen, men måste få till lite ordentlig tävlingsträning först.