torsdag 18 december 2008

I väntan på tomten...

Nu har tjejerna börjat nedräkningen. De räknar hur många paket som är kvar i paketkalendern och undrar om det inte är julafton snart.

Vi har pysslat som galningar den sista tiden. Vi har gjort tvålar, ljusstakar, smällkarameller och allt mellan himmel och jord.

Idag var Johanna här med Edwin 3 år självklart har vi ägnat eftermiddagen åt pyssel. För några år sedan, innan vi fick barn träffades vi också för att pyssla, och barnsliga som vi är funderar vi på lite seriöst snyggpyssel någon dag utan barn!!!

Hundarna har fått sitt också. Vi har tränat en sväng på Waxholms brukshundsklubb. Med Extra blir det längre och längre fotgåeenden varje dag nu, och med Fixa försöker jag hålla igång och vidareutveckla alla grundövningar. Idag gjorde vi för första gången en riktig inkallning på långt avstånd med ingång på slutet. Alltid tidigare har jag belönat med leksak bakom när hon är nästan framme, så det var spännande att se vad hon gjorde när jag istället stod kvar i tävlingsposition. Efter någon sekunds betänketid gick hon in i utgångsposition, fast det blev lite snett. Hon fick ett klick för att hon tänkte rätt iallafall.

Är det någon som har tid för lite hundträning på annandagen förresten? Vad sägs om Vaxholms Brukshundsklubb klockan 10:00? Om vi orkar röra på oss efter all julmat! Om någon glad själ vill komma och träna med mig då så hör av er, det vore kul med lite sällskap.

2 kommentarer:

Anonym sa...

va roligt med julpyssel, själv har jag inte gjort nått pyssligt av mig :) Jag jobbar på annandagen, men om du kan nu på måndag nångång (e ledig hela dan då. wihuu) så hänger jag gärna på!
God jul annars!=)

Anonym sa...

Haloj!
Jag är i Norrköping på Annandagen men kan sen alla dagar fram till den 7 januari.
Så hojta till så tar vi en sväng.
kram
Annso