fredag 19 december 2008

Lydnadsträning i regn

Här kommer en liten video från dagens övningar på brukshundsklubben. Mest fotträning blev det. Av någon anledning blev det dålig kvalitet på videon, hoppas att ni se nåt iallafall.

Jag är själv väldigt nöjd med Fixas position och vår språngmarsch tycker jag ser riktigt tjusig ut. Minst tjusig ser jag ut med alla konstiga små saker jag har för mig. När jag ser Extra på film blir jag bara på så gott humör. Det är långt ifrån perfekt men svansen den viftar iallafall oavbrutet!

Peder som filmade oss sa att Extra såg ut som en uppvarvad säl. Några gånger lät hon dessutom som ett sjölejon! Det är lustigt nu när jag har två så olika raser. De ser så olika ut i kroppsspråket och rörelsemönstret när de koncentrarar sig.
Till mig själv vill jag säga:

-Du bruden, rör på vänster arm!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vad fint!
/Jenny

Anonym sa...

Jisses vad duktig hon är lilla Fixa. Ska bli spännande att följa er på tävlingsbanorna framöver.

God Jul
Ann och hela ligan

Anonym sa...

Wow så duktig Fixa har blivit!

Kram Johanna

Anonym sa...

Vilken härlig koncentration! Nu kan ju Fixa gå riktigt länge, vad duktig du är som kan hålla dig ifrån att belöna för tidigt :-) Och Extra ser verkligen glad ut!

Ev kommer jag och Ailing och tränar med er på annandagen.

Kram och God Jul!

Anonym sa...

Det ser riktigt tjusigt ut!! Ni är så duktiga. Jag och Ozzy kommer gärna på annandagen och tränar. God jul till er allihopa!

/Agneta

Anonym sa...

Himla snyggt. Vi ser fram emot att få börja kurs igen. Verkligen inspirerande.

Gott Nytt År önskar Eva Bluhme & Aquila