torsdag 22 januari 2009

Sjuka barn

Idag är jag hemma med Nell som är jättehostig och Molly som har maginfluensa. Stackars tjejer. Är livrädd för att bli smittad. Jag kan liksom inte vara sjuk, håller kurs både imorgon och på lördag; och har inte precis någon som kan vikariera.

Fixa och Extra tittar uppfodrande på mig och undrar när vi ska gå ut och gå och åka och träna. Jag släpper ut dem på tomten.

Vilket trist väder dessutom, grått och halkigt. Nä nu skulle en resa til Thailand sitta fint.

Tjingeling

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Katarina! Stackars barnen som är sjuka. Hoppas de snart blir bra! Ja, du, det skulle verkligen vara härligt med en resa till Thailand! Tack snälla för en intensiv och jätterolig kurs igår em. Denzel var ganska trött men vi tränade lite på kvällen och idag satte han tassen på musmattan, jippiii! Jag tror han börjar förstå vad det handlar om. Bara jag är väldigt tydlig med belöning vid rätt tillfälle och snabb.
Hoppas du inte är lomhörd efter hans skällande. Kram Carina och nospuss från Denzel.

Anonym sa...

Hej!

Nu har jag lyckats blogga lite grann. Har varit så fruktansvärt trött ett tag och det har varit för mycket helt enkelt. India har löpt klart nu och jag hoppas att knäcken ska rinna ur lurarna oxå. Kram! Hoppas att barna kryar på sig!