lördag 31 januari 2009

Träning, träning, träning.

De senaste dagarna hr det blivit mycket inomhusträning. På promenaderna ägnar sig Fixa åt att springa. Springa som en tok hit och dit. Om promenaden är fyra km lång så springer nog Fixa tre gånger så långt.

Inomhus har vi fortsatt att träna på vittringen. Det är jättekul. Fixa väljer nu rätt pinne när det är en liten bit postit-lapp kvar på den och den ligger bland sex andra luktfira pinnar. Kul träningssätt, ska försöka videofilma lite så att ni får se.

Vi ägnar oss också åt fotgåeendet. Långsamt går vi med lugna belöningar vid sidan. Får se hur det går när vi börjar att träna ute igen. Ingångar med apportbock, läggande under gång, och att skilja på sitt, ligg och stå under gång har vi också gjort. Inne är hon iallafall jätteduktig min lilla kanonkula.

Så härligt det är med vuxna hundar förresten. I onsdags var Extra med mig i Ekhagen hela dagen. Hon är så duktig, jag behöver liksom inte berätta vad hon ska göra utan hon sköter sig av sig själv. Härligt. Jag är så stolt över henne. Det är underbart när man har kommit till det stadiet att man verkligen förstår varandra och vet var man har hunden. Hon är liksom så klok. Förutom när hon äter bajs.

Tjingeling.

Inga kommentarer: