söndag 15 februari 2009

Brrr.

Det bästa med att vara ute riktigt länge när det är kallt, det är att få gå in efteråt och värma sig. Idag var jag ordentligt nedkyld efter två kurser i sträck. Då kändes det helt underbart att komma hem och sätta sig framför brasan med en kopp te och en bulle. Snabbt fick jag också sällskap av två hundar, en på varje sida. Att gå ut en gång till hade jag verkligen ingen lust med, så idag har Peder motionerat hundarna för fulla muggar.

Stackars kursdeltagare förresten. Idag halkade vi omkring hela bunten och försökte träna hundmöten. Det är liksom jätte halkigt överallt. På alla gångstigar och till och med på gräsmattorna. Och inte blir det lättare att ta sig fram utan att ramla med en vild unghund i snöret. Tack för att ni kom dag iallafall och kämpade på.

Just nu håller jag på att lägga schemat för maj och juni. Kurserna ska ut på hemsidan snart. Jag försöker att undvika att ta på mig alldelles för mycket fastän det är kul. Det blir några valpkurser såklart men jag vill också ha plats för några roliga kurser för de som gått hos oss tidigare. Helgerna ill jag ha så fria som möjligt så att jag får tid att träna och tävla själv och att umgås med familjen såklart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan
Jag är ledig på fredagar så om vi ska köra igång med vallningen så anar jag att det är enklast då. Alt efter kl 13 på tisdagar. Kommer inte ihåg när Evas kurs skulle gå men det har du väl fått info om?

Anonym sa...

Hej Katarina och Sandra!
Min dator är fortfarande paj...Sitter vid lånad dator. Vi hörs. kram Ylva

Anonym sa...

Hej!

Jag kan när som helst på fredag, men det är ju en fördel med dagsljus om du kan då?