onsdag 11 februari 2009

Dags för vår!

Nu är jag trött på att halka var tionde meter när jag är ute med hundarna. Jag är trött på att fumla med vantar och klicker och godis och hålla på att frysa fingrarna av mig. Jag är trött på att hålla kurser på en blåsig och slaskig äng, och dessutom bevittna små hundvalpar som också fryser så de skakar.

Jag vill ha vår!!! Långa ljusa kvällar fyllda med hudträning och umgänge! Jag vill komma igång med vallningen och kunna träna ordentliga lydnadspass igen!

Jag vill att rabatterna ska blomma så att jag kan plockan in härliga buketter att ställa på bordet. Jag vill att skogen ska vara ljusgrön och marken täckt av vitsippor. Fåglarna ska kvittra och jag ska sätta mig på en stubbe och bara njuta.


Tulpaner och Kaukasisk förgätmigej som blommar i maj!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Min dator är trasig! Helt av banan ett tag. Kram!

Anonym sa...

Åh vilka härliga bilder! Jag längtar också till våren, även om vintern kan vara nog så mysig. Här utanför Örebro ligger snön tjock och Aila och jag har ingen bra större yta att träna på, så det blir lite "småplock" med fjärr och stadga.

Sofia sa...

Jag håller helt med dig! Det här eländiga vädret och skridskobana på varenda gångväg gör mig galen!!

Jag vill också ha sol, ljusgrönt, vårblommor och fågelkvitter!!

Anonym sa...

I väntan på våren kan man ju alltid kika in här på din blogg och njuta lite av dina alltid så fina bilder. Å shit så kul det var på kursen i onsdags med Akira (hjälp heter hon så)som flög mot targeten. Nu ska här tränas! Såg i alla fall snödroppar i dag.

Anonym sa...

Från mig då rå fast det kanske du gissade (suck detta med datorer..)
Harriet