söndag 8 februari 2009

Härligt släktkalas!

Igår var vi på släktkalas hela familjen hos mina föräldrar. Ena av mina favoritmostrar, Karin fyllde 60 år. Roligt att träffa så många ifrån släkten samtidigt, det är inte så ofta det blir av.

Karin har faktiskt varit en riktig hundtjej genom livet. Det har varit Fransk bulldog, Boxer, Sheltie och Cockerspaniel. Kanske blir det en ny "fralla" till pensionen, men det är ju ett tag dit. Jag har iallafall känt lite extra samhörighet med Karin pga hennes djurintresse. Det känns som hon har förståelse för mitt val av yrke och fritidssysselsättning;-)

Ett stort grattis till världens bästa moster och ett stort tack till världens bästa föräldrar som ordnade en fin fest. En stor applåd också till min kusin Mårten som sjöng och spelade en underbar sång tillägnad sin mamma. Den var så fin att jag blev tårögd!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack tack och det var jättekul att träffas och som jag sa så kanske det blir en liten fransk bulldog när jag blir pensionär och då får jag väl vända mig till dig och ta privatlektioner. Att våga ta steget och förena sitt yrke och fritid är få förunnat och det är bra gjort Katarina!
Kram från Moster Karin