onsdag 25 februari 2009

Inneträning

Idag har jag varit en duktig flicka och tränat på mina läxor. Jag vill få upp bättre fart på ingångarna så jag kör snabba intensiva pass och felar för de långsammaste ingångarna.

Jag tränade även backandet vid sidan. Där har hon en tendens att backa snyggt de första stegen för att sen börja svänga ut rumpan. Min plan här är att backa med vändning åt höger efter nåt steg, så att hon förväntar sig det och börjar hålla lite mer ordning på bakdelen. Även stegförflyttningar åt vänster går riktigt bra. Vill att vi ska flytta samtidigt, inte att jag först ska ta ett steg och sätta benet framför henne, och att hon sen ska komma efter.

Vittringen behövde verkligen repeteras efter att inte ha tränat det på ett tag. Idag både fryste hon nosen på fel pinne och plockade upp rätt pinne. Nyinlärda färdigheter är verkligen en färskvara! Efter lite repetition kom hon på vad hon skulle göra igen. Det är jobbigt att man måste hålla igång så många moment samtidigt tycker jag.

Fjärrdirigeringen jobbar vi också vidare med. Nu är hon riktigt duktig på att vänta på signal vid sitt-ligg. På stå-ligg skiften kör vi fortfarande bara med frivilliga skiften, men jag har börjar variera min position lite.

Här i Waxholm har det börjat slaska nu. Hoppas att snön försvinner fort så det blir lättare att träna ute igen.

Tjingeling.

Inga kommentarer: