torsdag 26 mars 2009

Senaste nytt!

I veckan har jag haft en massa kursstarter. Jättekul att träffa både gamla och nya deltagare. Tyvärr har jag haft alzeimers-light samma vecka! 

I tisdags när hade teori för en steg-1 grupp kom jag plötsligt inte ihåg vad jag skulle säga. Mitt i teoripasset när jag hade pratat i ungefär 1 timme. Den här teorin har jag haft en massa gånger men plötsligt var det helt tomt! Kanske dags att ta fram lite stödanteckningar igen. Jag var tvungen att hoppa till nästa punkt, och som tur var kom jag ihåg vad det var i alla fall.  På en annan kurs så hade jag lyckats blanda ihop en massa tider hit och dit och ja... förvirringen är total.

I måndags var jag hos Eva igen på vallträning. Det kändes mycket bättre än förra gången. Hon lyssnade på mitt "lägg dig" och tog till sig min felsignal när hon ökade farten för mycket eller vek in mpot fåren. En lugnare Fixa helt enkelt som var mer mottaglig för vad jag sa.

Tyvärr har det blivit lite problem med fåren som jag skulle ha i sommar. Det finns bete för dem och jag har tillåtelse att ha får där. så om någon har lust att låna ut några träningsfår till mig eller har tips på hur jag får tag i några, så vore jag glad. Vill helst slippa köpa får, eftersom jag inte kan ha dom i vinter. Tips mottages tacksamt.

I tävlingslydnaden har vi börjat kedja ihop lite moment och backandet och stegförflyttningarna åt sidan ser fina ut. Hon blir bättre och bättre på att skilja på ställande och läggande under gång.  Jag har inte börjat träna på hoppet än, det måste jag ta tag i. Två och en halv vecka tills jag ska testa att köra ettans program tävlingsmässigt.

Förresten har ni märks en sak?!  Våren är här!!! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad häftigt att snart köra hela ettan!

Anonym sa...

Man kan ju också fylla frysen till vintern...Jag är också på jakt efter några tackor att valla på. Synd att vi inte bor närmare varandra, då hade vi kunnat dela på ulltottarna. Hmmmm...