söndag 12 juli 2009

SanDiego!Här går det mesta i surfandets tecken. Alla knallar omkring i surfshorts och flipflops. Här är det alltid vågor och tjejerna bodybordar i skummet. Igår såg vi vilda delfiner bara hundra meter ifrån stranden, och på "sealbeach" ligger alltid ett gäng sälar och solar sig.

Vi äter alldeles för mycket men väldigt gott, idag blev det blueberry pancakes till frukost.  På morgnarna är det ofta lite mulet fram till ungefär klockan 10, då har jag passat på att springa för att få lite motion. Det är helt underbart att springa längs med stranden med stilla havet som utsikt.

Häromdagen kollade vi in "dogbeach". Här får hundarna springa lösa och folk och jyckar badar tillsammans. Vi har även hunnit med "Sea world",  och att klappa en delfin var en riktig höjdare. 

Vi bara älskar Kalifornien hela familjen och har fullt schema fram tills att vi åker hem. Nu tittar vi på amerikansk TV, känner oss lite lagom sönderbrända av all sol och ganska mätta av all mat!

Stor kram till alla där hemma och speciellt till våra underbara hundvakter. Hoppas att våra älsklingar inte är allt för jobbiga!  Jag känner mig riktigt sugen på att komma hem och träna rutan, fjärren och det andra från tvåan och trean. Även vallningen ska bli kul att sätta igång med igen även om det känns som om jag skulle behöva nån som sa vad jag skulle göra hela tiden.

Imorgon ska vi till stranden och bodysurfa igen, och på måndag är det dags för Disneyland.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Eva sa...

Åh vad underbart ni har det!!! Nu blev jag riktigt sugen på att resa bort.... hmmmm Hörde från Ann att Fixa sköter sig toppen (vem hade trott nåt annat :))

Njut på nu! Kramar!
Eva

Ann sa...

Hejhopp!
jag ska ta med filmkameran till fårhagen så att ni får se henne valla, hon är verkligen jätteduktig! Den här helgen har det blivit vila från vallningen eftersom vi är på landet och har släktträff. Fixa blev överlycklig när Sumo (Flat) kom hit också. En som vet hur man leker sa hon:)
Ha det gott
Ann

Fia sa...

Åh vad jag är avis!
Kram Fia