söndag 16 augusti 2009

Idag är jag ganska mör!

Igårkväll sprang jag och Peder midnattsloppet på Söder. Vi startade 22:30 och sprang en mil tillsammans med 21000 andra flåsande medtävlande!

Det var jättekul men trångt! Folk överallt så man nästan fick tränga sig fram. Det duggade lite skönt och överallt stod folk och hejade och det var lite uppträdanden här och där. 57 minuter sprang vi på båda två och vi stannade inte och gick en enda gång!

Idag är vi rätt ordentligt möra vill jag lova, men det har ändå blivit två turer till fåren. Har börjat låta Fixa ta mer eget ansvar nu och jag styr inte upp henne lika mycket. Ibland går det lite väl snabbt, men hon lyssnar direkt om jag säger till henne. Nu läser jag vallningsböcker för fulla muggar. Har tänkt lära henne höger och vänster. Men först måste jag lära mig vad det heter på vallningsspråk och vilket som är vilket! Come by och vad det nu var...  Jag som är så kass på höger och vänster. Det blir till att skriva på handen eller nåt sånt.

Nu blir det videofilm och chips, men nästa vecka måste vi börja springa igen. Om fem veckor ska vi springa halvmaran, hur det nu ska gå till!

Tjingeling!

1 kommentar:

Agneta sa...

Gud va ni är duktiga och springer mycket! Måste börja jag med, men just nu är jag förkyld... Usch!
Kommer gärna och ser er valla någon dag!!! /Agneta