måndag 19 oktober 2009

Tråkhöst!

Nu har här varit riktig tråkhöst i ett par dagar. Snart skulle det sitta fint med en resa till något varmt, skönt ställe i ett par veckor... Men det är ju iallafall inte så långt kvar till jul, och julen är alltid mysig tycker jag.

Här har det varit lite för mycket vardag för min smak...  Jag har småtränat lite trean med Fixa men inte kommit igång ordentligt. Tränat lite vallning, speciellt hämt, men känner nu att vi behöver lite mer coaching för att komma vidare.  På fredag ska vi allafall till Ylva och hälsa på hennes nya får. Det ska bi kul.

Om ett par veckor ska jag gå på kurs för Niina Svartbrg, det kommer säker ge en massa inspiration och nya idéer. 

Förra veckan sprang jag tre ordentliga rundor med hundarna. Det skulle jag ha gjort idag också. Istället blev det bull-fika med barnen. Hm, det gäller att inte slappa till bara för att det är mörkt och grått.

Hade vi bott i Kalifornien hade det varit ungefär 20 grader varmt ute nu. Solen hade troligtvis lyst. Suck,  varför bor man här egentligen?!Inga kommentarer: