torsdag 29 oktober 2009

Underaktiverade hundar & sjuka ungar!


Här hostas det för fulla muggar. Jag kommer ingen vart. Hundarna följer mig med blicken och studsar förväntansfullt upp så fort jag rör mig mot ytterdörren. Lägger sig sen besviket ner igen. Vi tittar på barnkanalen och jag försöker träna lite inomhus med hundarna.

Extra håller på att lära sig att lägga bestick i en korg. Att apportera till mig är enkelt, men att släppa på ett föremål är svårare. Men hon är jätteduktig. Med Fixa nöter vi skiftet stå-sitt-stå i fjärrdirigeringen. Det går riktigt bra och jag har börjat lägga på signal.  Vi tränar stegförflyttningar och vittringsapporteing.

I måndags fick jag hem mina nya lamm. De är såå söta. De har inte riktigt blivit en gemensam flock ännu, utan lammen går lite för sig själva.  Jag ska vänta några dagar till med att valla på dem så de blir lite mer hemmastadda först.

Imorgon ska vi ha tårtkalas med mormor och morfar om tjejerna är pigga nog. Vad som ska firas? Jo, Molly har just läst ut sin första ordentliga bok med små bokstäver. Hurra!
Vad mer? Jo igår fick jag  hem kameran som varit på lagning, så nu kommer det äntligen att bli lite bilder i den här bloggen.


Tjingeling!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad roligt med egna lamm. Stort grattis till den fina debuten i tvåan, inte illa!

Ylva sa...

Vet precis hur det är med sjuka ungar och uttråkade hundar. Ganska träligt faktiskt. Och du, jag är också sk-trädd för vildsvin...men vi har inga på Singö vad jag vet.

Vad mysigt med de nya lammen. Jag gläder mig åt min lilla flock varje dag. Krya på er nu! Kram /Ylva

Harriet sa...

Gosigt med lammungar. Vad har hänt med Pipplilottarullgardina och dem andra stora fåren? Man ska ta alla tillfällen att fira o mysa - första boken är STORT! Hundar som ständigt är ivriga att komma ut känns bekant - men fy så mörkt det är nu redan vid 17.00.
Kram på er / Harriet o prinsarna