torsdag 5 november 2009

Datorn har kraschat!

Min tre år gamla macdator har kraschat. Jag kommer därför inte uppdatera bloggen så ofta och kan bara läsa mail när Peder har sin bärbara hemma. Ny dator är beställd, så bättre tider väntar.

2 kommentarer:

Harriet sa...

Heej!
Passa på att njut lite nu när du ofrivilligt inte har nån dator. Fast du behöver väl en för jobbet....Här kraschar oxå saker. I går skurade jag av mitt nyrenoverade badrum (äntligen klart). Att nå taket är väl lätt, bara att klättra på badkarskanten. Krasch, brak, aj....karet kantrade över mig som föll baklänges. Faan också. Så typiskt mig, hela fronten gick sönder....Så snärjde jag igen dammsugarslangen i nya stereon som brakade ner i golvet - oj så kort antennen blev. Så började skrapa o olja lite fönster.
Höll hårt i burken heeella tiden till sista fönsret skulle göras, vips så slant hela burken ur handen, faan också. Fast altanen fick sig en hel liter olja bara sådär.
Pustar i soffan med hundarna och skulle nyss ge dem varsit tuggben. Ut ur skåpet flyger det på mig en stor nyöppnad stooor påse med linser. Vem fasen har inte satt på någon påsklämma. Linser överallt i hela köket. Viggo o Lukas tror det är "leta godis". Jag vet inte om det är så bra med råa linser för dem....så jag motar ut dem från köket.
Det blev extra lång kvällsrunda för att komma ner i varv. Morgondagen kan bara bli bättre - FANTASTISKT! ;-)

Sandra sa...

Vet du vad jag hittade idag - din svampbok! Och lite annat smått och gott som jag inte heller vetat var det fanns nånstans.