söndag 29 november 2009

Kursavslutningar!

I helgen har jag avslutat fyra trevliga kurser. Idag var det kurserna i tävlingslydnad som stod på schemat. På förmiddagen var det nybörjare kursen. Fem tappra deltagare som har tränat i ur och skur. Ett supertrevligt och duktigt gäng som jag hoppas få ha på kurs igen. Roliga hundar med mycket träningslust och ambitiösa mattar. Tack till Kerstin, Ulla, Petra, Chatarina och Helena, jag hoppas få se er på kurs igen i vår.
Sen var det dags för "järngänget" som har gått många kurser hos mig. Vi har tränat på moment från tvåan och trean. Blandisen Simba med ett underbart fotgåeende som kan göra en elitförare avundsjuk! Kelpien Elsa som älskar "rutan" och alltid hoppas att nästa moment ska vara just det! Elsa och Sofia är i stort sett klara för tvåan, det är lite som ska finslipas bara. Tollaren Ozzy börjar se ruggit bra ut på lydnadsplan. Koncentrationen blir bättre och bättre, och när allt stämmer samtidigt kommer det bli höga poäng. Tack tjejer för trevliga söndagseftermiddagar!

Själv ser vinterträningen ut att ljusna för min del. Vaxholms brukshundsklubb ska ha ridhusträning som jag ska vara med på. Härligt att få träna på torrt underlag lite då och då i vinter.

8 kommentarer:

Catherine sa...

Hej! När kommer det ut ett nytt kursschema för 2010? Jag väntar ivrigt! /Sugen på tävlingslydnad m.m

Sofia sa...

Tack själv för en trevlig kurs!! Kram, Sofia & Elsa

Ylva o India sa...

Nu vill vi komma och valla hos er snart. När kan du?

Ulla Cedenholt sa...

Stort Tack för en superkul o trevlig "nybörjarkurs", trodde väl aldrig att jag skulle få smak för tävlingslydnad igen efter 10 år.

Ses i vår
Ulla & Axel

Anonym sa...

Haloj!
Nu harjag fått min bil åter och nu är jag mer träningssugen än nånsin. så nu måste vi ut och träna. Jag hoppas Nova är lika på bara för hon börja löpa i går. Men hon ser ut som om att hon bara längat efter träning när vi körde lite idag. Så de borde ju gå.

Kramr
Annso Nova Minus

Agneta sa...

Tack för en trevlig träningshöst! Vi har lärt oss massor och nu är det "bara" att omsätta allt i praktiken. Tävlingsresultat utlovas inom en snar framtid ;-) /Agneta och Ozzy

Sandra sa...

Ridhusträning låter ju super! Hoppas att vi kan ses nån dag/kväll och träna!

sofia sa...

Tack själv för fina ord! Har fått bra mkt inspiration av dina kurser! Vi kämpar på med rutan denhär veckan, och leverpastej e finfina grejer de! ;-) Kram, Sofia och Simba