fredag 27 november 2009

November mörker!

Jag lovar att mitt nästa inlägg kommer att vara glatt och positivt. Det kommer vara inspirerande. Det kommer vara fyllt med träningsglädje och entusiasm.
Nu är den nya datorn på plats iallafall. Idag har det inte regnat. Igår julpyntade vi lite, och nu doftar hela huset jul. Tjejerna somnar till tonerna av Frank Sinatra härliga julmusik.
Hundarna har börjat leka väldigt mycket med varann på sista tiden. I brist på annat liksom. Nähä tror jag de tänker, hon tänker inte göra något kul med oss idag heller. Kom igen så leker vi lite då!!
November har bestått av sjuka barn, jag själv har varit sjuk. Peder har jobbat dygnet runt, och bilen har pajat. Och så har det regnat, typ dygnet runt.
Det har blivit ganska lite vallning och ännu mindre lydnad. Till och med promenaderna har varit ovanligt korta. Min egen löpträning har gått sådär. Godisätandet däremot det har ökat lavinartat.
Men nu är november snart slut och jag ska sluta tycka synd om mig själv. Vad har jag att klaga på egentligen? Det är liksom sånna ilandsproblem jag har.
Nästa blogginlägg kommer att vara intressant, inspirerande och fylld med reflektioner från vår träning. I december ska jag öka springträningen till tre gånger i veckan igen. Vi ska valla på fram till lucia då fåren ska flytta till mina föräldrar över vintern. Jag ska göra en lydnadsplanering och följa den. Jag vill hinna tävla trean nu i vinter.
Godnatt!

2 kommentarer:

Ylva sa...

Vad kul att du bloggar igen.Och du..man får gnälla ibland!

Harriet sa...

Toppen att du är tillbaka igen!
Här pyntas det också lite grann. Hundarna skall få varsin julhalsduk så i kväll har broderinålen kommit fram. Detta blöta, smutsiga och mörka väder gör att vi också tränar mindre, tyvärr. Var lite sugen på att ställa upp på KM i Lydnad (både i THS och Cockerklubben men fegade ur. Vi skulle nog behöva en liten kurs....
Ha en skön första advent - åh vad mysigt det är med alla ljus"
Kram från oss Harriet - VIGGO - LUKAS