lördag 19 december 2009

Kurser på hemsidan!

Nu finns äntligen vårens kurser ute på hemsidan. Som ni säkert redan vet är det sista terminen jag har Ekhagens hundskola. Det har varit såå roligt, men livet är kort och jag vill hinna göra många olika saker.

På vårens tävlingslydnadskurser kommer EwaMarie Wergård hålla två kurstillfällen med tävlingspsykologi. Det blir nog jätteintressant och inspererande. Hade tänkt avsluta de kurserna med att de som vill åker och tävlar ihop nån gång i slutet av juni, självklart hänger jag med också! Jag har även tänkt fråga Sofia Edlind om hon vill hålla i ett av kurstillfällena för klass två-tre gruppen. Sofia är ju med i SBKs landslagssatsning och har nog mycket intressant att dela med sig av, ska bara hinna fråga henne också.

Mina får har åkt på vintersemester till mina föräldrar, stort tack till världens bästa mamma och pappa. Det betyder att vi tar en paus från vallningen, och att vi förhoppninsvis är fyllda med träningsentusiasm när fåren kommer tillbaks i slutet av mars. Eller förresten Fixa är alltid laddad, det är jag som behöver ladda batterierna. Det ska jag göra med hjälp av en vallninsdvd som jag har fått tips av från eva !

Igår fick förresten jag och Nell följa med och titta på Sandras blivande stjärna Vide hemma hos Eva. Han var sådär härligt framåt, glad och okomplicerad. Han gillar redan pipleksaker, bollar och metallskedar vid sex veckors ålder. Nell tyckte att det var en mycket dum idé att Vide skulle följa med hem till Sandra och inte till oss. Jag håller med henne;-)

Tjingeling!

1 kommentar:

Ylva sa...

Vill gärna har tips på vilken dvd det är. vi behöver, som du vet, all hjälp vi kan få.....