söndag 3 januari 2010

Brrr...Coronado beach på Coronado utanför SanDiego i sommras.

Här är det kallt, riktigt kallt, femton minus eller så. Jag gillar snö, men det är svårt att få till någon vidare träning när det är så här kallt. 2-3 minus är lite mer lagom om man ska hålla på och fibbla med belöningar,godis, och vantar. Det har bara blivit lite inomhusträning med fjärrdirigering och detaljer i forgåendet. Jag hoppas på lite mildare väder framöver.

Dessutom, har jag börjat drömma mig bort lite. Jag vill till Italien i sommar. Sardienien eller Ischias tror jag det blir. Sicilen eller Capri lockar också. Nu är världens bästa Peder ute med hundarna i kylan medan jag och tjejerna värmer oss framför brasan. Snart ska jag ner och springa löpbandet, fem km får räcka.

Tjingeling!

1 kommentar:

Sandra sa...

Italien låter ljuvligt! Och vad bra med eget löpband så här på vintern.

Har inte kommit igång med bloggen än...