söndag 10 januari 2010

Folk på frukost!
Igår var Fredrik, Marie och Johan här och åt frukost. Det blev riktigt gott om jag får säga det själv, med fruktsallad, muffins och scones, äggröra och lite annat smått och gott. Efter frukosten väntade pulkabacken och en promenad med hundarna på isen. Nu har isen lagt sig ordenligt runt nästan hela Vaxholm vilket såklart inbjuder till underbara promenader runt ön.

Imorgon börjar tjejerna på skolan och dagis igen och jag ska ta itu med alla kursförberedelser på allvar. Jag har fått lite förfrågningar angåeende kursen "Promenader med lydnad" förresten. Det är INTE ALLS så att hunden måste vara jättelydig, men det blir väldigt svårt att ha hundarna lösa om de är väldigt viltintresserade. På kursen tränar vi vardagslydnad under promenaden, inkallning, varsågod osv. Självklart får hundarna också leka mycket tilllsammans!

2 kommentarer:

Harriet sa...

God forts på er!
Mmmmm, vilken frukost. Men jag antar att det inte ser ut så varje dag - då blir jag allt lite avundsjuk. Vi njuter av all snö, men jag håller med om att det är svårt med godisbelöning och pul med fickor o vantar. Vi försöker få till lite lek som belöning men det går sådär. Lukas har äntligen accepterat sin vattentäta fleeceoverall med ben så nu klarar även han kylan riktigt bra. Han är så tuff i denna "lilla röda".
Som alltid är jag imponerad av din förmåga att träna och jobba med precision. Alltid lika kul att läsa! :-)
Kram på er från oss alla
Harriet - VIGGO - LUKAS

Katarina sa...

Hej Harriet!

Alltid roligt att höra av dig! Stort tack för det gulliga julkortet!

Kramar från Katarina