tisdag 12 januari 2010

Härliga vinter!
Jag hann med en lång runda på isen idag också innan jobbet. Det är så vackert ute nu, vitt och tyst. Hundarna får frost i skägget och ögonbrynen. Vaxholm är som en tavla i vinterskurd. Jag är verkligen glad över att vi bor just här! I vanliga fall tar jag oftast bilen över bogesundsbron för att kunna promenera i riktiga skogen, nu är det bara att kliva ut på isen och börja gå! Härligt!

Nu ska här tränas förresten. Fixa ska tränas och jag ska träna. Peder och jag är nu anmälda både till "Premiärmilen" den 28de mars och "Kungsholmen runt" den åttonde maj. Den senare är en halvmara, dvs 2,1 mil! Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv sprungit längre än en mil, så nu gäller det att ge järnet.

Igår fick jag också reda på att både Sandra med Vide, Emma med Meg och jag och Fixa har kommit med på Maria Hagströms elitsatsning i lydnad. Vi anmälde oss för ungefär två månader sen men fick inte svar förrän nu. Vi kommer att träffas åtta heldagar under året med ungefär en månad mellan träffarna. Det blir perfekt, man kan liksom inte slöa till på samma sätt när man har sånt här inplanerat. Kul att gå med kompisar också såklart. Maria är dessutom otroligt duktig, väldigt petig och noggrann, det är inte mycket man kommer undan med hos henne inte vilket jag tycker är jättebra.

Finns det någon som kan tipsa om ett par vantar som är så smida att man kan träna (klicka och ge godis) när man har vantarna på sig så vore jag tacksam.

Tjingeling!

5 kommentarer:

Ylva o India sa...

visst är det vackert. Lite svårt att träna så mycket som man vill bara. Vi hörs om fredag!

Sandra o Aila o Vide sa...

Jag, det blir toppenkul att gå kurs för Maria och tänk vad roligt att vi alla tre kom med :-)

Jag har nu startat upp en ny blogg, men förvänta dig inte några stordåd ;-)

Hanna Olsten med Imza sa...

Hej Katarina!
Du sa i höstas att du askulle ha en nybörjarkurs i tävlingslydnad också. När lägger du ut den?

Anonym sa...

Glömde säga GRATTIS till att ni kom med på elitsatsningen. Är avis, men bara lite...agility är ju roligare!

Anonym sa...

Jag skulle också gärna gå nybörjarkurs i tävlingslydnad. Kommer det att finnas en sådan under våren?