söndag 17 januari 2010

Hundar i hög!


Vi har haft Vide, en bordercollievalp på tio veckor; här på besök. I början var han lite försiktig mot Extra och Fixa, men ganska snart upptäckte han att de ät totalt harmlösa. Oj, vad de har lekt. Speciellt Extra är världens bästa lektant. Hon lägger sig på rygg och låter Vide skutta runt på henne lite hur som helst. Hon är världens snällaste. Enda gången hon är lite sur är i närheten av mat eller tuggben, hon är ju världens hungrigaste också.

Nell har "tränat" med Vide också. Hon ställde en massa koner i olika möster och lockade honom sen runt banan med hjälp av godis. Såg såå gulligt ut och båda verkade ha kul. Vide har lärt sig att barn tappar goda grejer. Förr eller senare tappar de alltid nåt. Eller så kan man försöka sno en muffins eller två!

Nu har han åkt hem. Ganska skönt. Han blev liksom vildare och vildare ju mer hemmastadd han blev... Ganska skönt med två vuxna hundar, men vilken härlig valp han är. Så trygg och orädd. Med på det mesta men har ändå lätt att slappna av. Vrål- charmig helt enkelt. Tjejerna ville inte att han skulle åka här ifrån. Han kissade inte inne en enda gång, så fort han blev utsläppt gjorde han det han skulle. Det ska bli jätte spännande att följa honom.

Tjingeling!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Vilka härliga bilder, Vide ser verkligen ut att stortrivas! Och nu har Aila och han jättekul ihop - leker och busar - underbart!

Den "galna" hundbloggen hittar du på http://fundera.bloggagratis.se/.

Ylva sa...

Hihihi, jasså DEN bloggen!