fredag 22 januari 2010

Livet!Har läst i en annan blogg om en liten valp som bara blev 11 veckor gammal. Så sorgligt, så fel och orättvist. Livet ska inte ta slut så snabbt. Mina tankar går till alla iblandade. Sådana händelser leder också till att jag tänker på vad jag själv har, hur lyckligt lottad jag är. Ett hus med ungar och hundar, och för all del ganska mycket hundhår på de mest märkliga ställen; men åh vilken tur jag har. Vilken underbar vardag jag har.

Bilden är ifrån i morse. Nell och jag är i källaren och vi ska just gå till dagis. Då slår det mig hur underbar Nell är, hur fantastiskt underbart vacker hon är just idag, tre år gammal, fyra om en vecka. Jag springer efter kameran för att föreviga stunden.

Idag har vittringsapporteringsträningen (oj vilket långt ord det blev) fortsatt. Vi har flyttat ut på tomten och fortfarande plockar hon rätt pinne. En gång tog hon rätt pinne och fortsatte sen att lukta efter godis med pinnen i munnen. Jag stod bara tyst och då kom Fixa på att hon visst skulle in till mig den också! Vi har som sagt många detaljer att jobba på, i helgen ska Peder få agera tävlingsledare och lägga ut pinnarna åt oss. Men tänk opm vi hinner bli klara till en tävlingsstart i slutet av februari/ börjkan av mars. Det vore såå kul.

Ha en härlig dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fint skrivet kram Johanna

Sandra sa...

Vad underbart att kunna stanna upp och känna sig lycklig i stunden, mitt i vardagen. Viktigt att komma ihåg att göra det emellanåt.

Kul att du börjar vädra tävlingsstart!

Ylva sa...

Hon är bedårande vacker, din Nell!