fredag 1 januari 2010

Nytt år!Det blev en liten fest här hemma igår med 3 barn, 5 vuxna varav en allergiker samt tre hundar.Tack vare lite pusslande gick det jättebra även om hundarna tyckte att det var väldigt konstigt att de inte var kvällens huvudpersoner. På tolvslaget följde de med ut på berget och lekte, helt oberörda av allt fyrverkeri, skönt! Idag har jag känt mig lite seg, champagne är ju bara för gott!!!

Mål för 2010 var det ja....

Fixa och jag ska befinna oss mycket i fårhagar i år. Vi ska göra VP,t någon gång under året.

Lydnadsmål är att bli uppflyttade till elit och tävla elit i år. Vore kul om Fixa hann bli lydnadschampion under året.

Ett litet mer luddigt mål men nog så viktigt är att det ska kännas bra när vi tävlar. Vi ska vara i den där bubblan ni vet, koncentrerade och samkörda. Viktigast av allt är att Fixa ska fortsätta tycka att lydnaden är toppen. Hennes attityd är viktigare än allt annat. Hellre lite nollor då och då än en jämn hund som ser ut att ha lite halstråkigt på tävling och träning.

Jag själv då, jag ska springa halvmaran i år. Jag ska fortsätta springa regelbundet och ska försöka orka två mil i veckan. När halvmaran börjar närma sig får jag väl lägga in några långpass också. Jag har aldrig sprungit längre än en mil.

GOTT NYTT ÅR!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Gott nytt till hela familjen önskar
Johanna & co

Sofia sa...

Gott nytt träningsår, eller hur!
Bra med konkreta mål, ska plita ner några själv tror jag.

Ylva sa...

Gott nytt år! Säger bara: VP, VP, VP......kram!

Sandra sa...

Ja, tänkt vilket roligt och spännande år ni har framför er med träning och tävling!!

Jag är också himla taggad att komma igång med Vide, men försöker hålla mig i skinnet tills han blivit lite större... Vi har i alla fall tränat kontakt och inkallning och det har gått jättebra :-)

Kram och tack för supertrevligt nyårsfirande!