lördag 16 januari 2010

THS-gänget på middag!


Härligt med gamla hundgänget på middag. En gång i världen var vi alla aktiva i TäbyHundsällskap. Nu har vi gått lite olika vägar men hunderiet är fortfarande en gemensam nämnare såklart. Ylva, Emma, och Sandra tränar fortfarande hund för fulla muggar. Emma och Sandra har just blivit med valpar igen, Meg och Vide är de nya stjärnorna. Fia är fortfarande ambitiös THS-are och har nu en Chiuaua och en boxer. Vi har umgåtts mycket när vi båda hade tollare och senare när vi var mammalediga samtidigt. På sista tiden har det blivit alldeles för sällan. Anna är för tillfället hundlös. Även vi träffades ofta när vi var mammalediga samtidigt.

Nu är vi hundvaaktert åt lilla Vide tio veckor. Han smälter in fint in i flocken med både barn och hundar och är hur trygg som helst. Sommnar fint bakom sitt kompostgaller, leker med både Fixa och Extra och kissar och bajsar så fort han blir utsläppt! Hur charmig som helst, bildbevis kommer!

4 kommentarer:

Ylva sa...

Jag ser ju bara lite fet ut men faktiskt ganska så normal....

Tack för en toppenmiddag, Katarina! Vilken god mat och vilket suveränt sällskap. Nu är jag riktigt trött efter för få sovtimmar men så glad och nöjd.

Många kramar till dig och din goa familj!

Emma sa...

Ja,tack alla "närvarande" -det var jättekul att vikunde fåihop en träff;) förhoppningsvis tar det inte typ 12 år till nästa gång!

Om inte förr så kommer vi gärna ut till digoch hälsar på framemot vårkanten Ylva! Och du ser HELT normal ut tycker jag:)

Kram Emma

Anna Hellqvist sa...

Tack allihopa för en kul kväll! Mitt sug efter att börja träna hund igen blev ju inte mindre av att träffa er...

Må gott och ta hand om era fyrbenta!

Kram Anna

Sandra sa...

Tack för en heltrevlig kväll, var fantastiskt roligt att träffa er alla!! Och Katarina - vilken mästerkock du är - mums!

Må så gott alla!

Kram Sandra