onsdag 24 februari 2010

Ingen tävling

Fixa har börjat löpa vilket betyder att det inte blir någon tävling om två veckor. Jag försökte då efteranmäla mig till en tävling helgen efter men fick bara bli reserv. Skit också. Här har jag tränat som en dåre och så blir allt uppskjutet.

Å andra sidan slipper jag ju löp senare i vår när det är betydligt roligare att träna och tävla. Jag ska sätta mig med tävlingskalendern igen och försöka planera in någon tävling i slutet av mars istället, problemet är att jag har rätt mycket kurser på helgerna då.

Idag har jag kurser hela dagen vid Rösjön, gäller att vara lite uppfinningsrik med vad vi ska göra när det är så här mycket snö. I eftermiddag ska Molly på balett istan, så det blir en lång tråkig dag för båda löptikarna som ju inte kan följa med på kurs.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen vad typiskt!! Hade ju absolut inte tänkt skaffa hanhund men det finns faktiskt en del fördelar har jag upptäckt=)

Sofia sa...

Nej, vilken otur!

Johanna sa...

Nämen åh va trist!
kram Johanna

Sandra/Aila/Vide sa...

Attans också, nu när ni var så snubblande nära tävlinsbanan. Men som sagt skönt att ha löpet överstökat innan den roliga tränings- och tävlingssäsongen med gräsunderlag (längtar!!) sätter igång.

Idag har Vide börjat göra ingång utan pall - tjohoo! Tack för träningstips!

Anonym sa...

Halloj!

India verkar slippa undan kennelhostan och Saga mår bra nu. Så nu återstår bara tre veckors karantän. Vi kämpar på med lkl 1 så länge. Skoj!

Trist att du missade tävlingen men nu kan du se fram mot lite skönare väder i stället....kram

Ylva sa...

Vad fasiken...jag glömmer att fylla i vem jag är!

Ylva sa...

Här vräker snön ner....ingen vår i sikte!

Om tre veckor är hundkarantänen över, då vore det kul med en sväng till Waxholm. Så kan du kanske kasta en kunnigt öga på mig och India. Jag vill så klart njuta av att titta på dig och Fixa också.

Just nu kan jag skicka MINA får till dig...och ponnyerna. Bara konka och bära och skotta..Brrrrr