onsdag 3 februari 2010

Kursstarter!


Foto Sofia Edlind


Idag har jag startat upp dagkurserna. Jag har gått promenad med båda grupperna. Hundarna har varit mycket lösa och vi har tränat inkallning, gå fint, varsågod osv. Vi gick på isen på Rösjön som var fint uppplogad.

I sista gruppen var alla unga hanhundar utom en. Lite nervöst att släppa allihopa även om ägarna försäkrade mig om att hundarna inte var några slagskämpar. Det gick finfint, härligt att se hundar umgås sådär, olika raser och storlekar ihop. Ännu härligare att se hur lydiga de flesta var. Kom fint på inkallning trots alla hundkompisar runt om.

Extra var med hela dagen och hon tyckte det var såå roligt att vara med. Lekte lite lagom med de andra hundarna men höll sig mest hos mig när hon upptäkte att jag hade gott godis i fickan. Mysigt att bara ha Extra med ibland. Det är härligt med hundar som har hunnit bli ett par år!

Jag ser fram emot att träffa kursdeltagarna igen nästa vecka. Extra ser också fram emot onsdagen tror jag.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Tusen tack Katarina! Tur att du bloggar flitigt i alla fall, det är så roligt! Känner igen mig alltför väl i ditt inlägg om att ignorera felaktiga beteenden:)

Kung Knut sa...

Du har fått ett par vittringstips ibland mina kommentarer... :)