lördag 20 februari 2010

Snöstorm

Imorse var jag tvungen att ställa in två kurser, jag kom inte dit helt enkelt. De hade inte hunnit ploga här i Vaxholm. Här blåser det och snöar fortfarande, men nu blir det ett kort träningspass ute i allafall. Det behövs, och dessutom har jag fått med mig Agneta med Ozzy; och då blir det ju genast lättare att komma iväg trots vädret.

Att träna mycket och i ur och skur är dessutom ett bra botemedel mot tävlingsnerver. Det känns härligt att kliva in på planen och veta att vi har gjort det vi kan för att förbereda oss. Har man tränat i spöregn några gånger så kan det ju dessutom nästan kännas bra om det regnar på tävlingsdagen. Troligen har inte de andra tränat lika duktigt som du!

De senaste veckorna har jag sprungit mellan 2,5 till tre mil i veckan. Jag har dessutom i allafall ätit ganska nyttigt. Några bullar och lite lördagsgodis har väl slunkit ner. Glad i hågen ställer jag mig på vågen. Plus 2,5 kilo!!! Hur irriterande är inte det? Strunt i samma egentligen men ändå irriterande. På måndag har jag tänkt springa 1,5 mil i sträck för första gången. Mitt max hittills är en mil. Det ska bli intressant om jag orkar.

Nä nu ska jag iväg och träna, och imorgon blir det ridhusträning igen. Är det någon som har sett serien "solsidan" förresten? Jag tycker den är himla underhållande.

4 kommentarer:

Agneta sa...

Tack för träningen idag! Visst var vi ambitiösa - vad är väl lite snöstorm? Inget att hetsa upp sig över, eller hur;-) Det var skitkallt helt enkelt, men nyttigt. Vi ses ju på ett pass i morgon igen!
/Agneta

Anna sa...

Jag ringer, så tränar vi!/ Anna H

Ylva sa...

Halloj! Nu har Saga fått kennelhosta. Men det gör inget va? Vi kan väl träffas och träna ändå....Jasså, inte????

Skojar bara, faktiskt skittrist med sjuka hundar som måste vara i karantän. TUR att det är februari och inte maj för då hade jag blivit stollig!

Sofia sa...

Vad duktiga ni är som vill ut och kämpa i kylan! Jag hade gärna tränat i helgen men jag åker till Österrike på lördag så jag kan tyvärr inte.

Det lär visst vara några plusgrader och vårkänsla i alperna nu. Helt bakvänt.

Vi hörs när jag kommer hem!