onsdag 17 februari 2010

Trött på

Nu är jag trött på vintern hur vackert det än är. Jag är trött på att frysa om fingrarna när jag tränar och jag är trött på att skotta. Nu vill jag ha takdropp och vårsol. Jag vill ha snödroppar och fågelkvitter. Jag vill känna doften av jord och gräs. Jag vill se vad som kommer upp ur rabatterna. Jag vill shoppa vårkläder och jag vill kunna hämta på dagis utan att bylsa på mig en massa först. På vägen hem från dagis ska vi plocka luktvioler och sätta i en vas. Till middag ska vi grilla. På kvällen när tjejerna har somnat ska Peder och jag sätta oss ute i trädgården och känna doften av kaprifolen.

Men det är allt ett tag kvar tills kaprifolen blommar. Lite takdropp det kan vi väl iallafall få!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med, blä för vintern, kramar från johanna

Kung Knut sa...

haha ja och vilket takdropp det kommer bli... :o