tisdag 9 mars 2010

Liten rapport

Det kändes ju lite som om luften gick ur oss när Fixa började löpa och vi missade de två tävlingar jag hade anmält oss till. Nu har jag anmält oss till två nya, och vi tränar för fullt. Just nu har Fixa förstås tankarna på lite annat...och i brist på hanhundar juckar Fixa och Extra på varandra titt som tätt. De turas om att vara kille.

Idag har jag sprungit en mil längs en strålande vinterväg med sol och klarblå himmel. Underbart. jag känner mig såå duktig och lagom mör, om tre veckor är det dags att springa Preiärmilen.

Min kamera är trasig igen, därav en blogg utan bilder. Köpte kameran i somras och den har redan varit trasig två gånger, dåligt va!!

Jag är träningssugen som attan och Fixa har snart löpt klart så hör av dig om du vill träna.

Var finns det förresten ett lydnadshinder som inte är totalt översnöat? Inte på vaxholms bk iallafall. Vi behöver träna lite hoppapport innan tävlingen.

Tjingeling!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Jag är träningssugen!! Hur skulle en lördagsmorgon, tex nu på lördag, funka för dig?

Det finns icke översnöade hinder på Stockholmsavdelningen och en prima plogad appellplan, även om det just nu, med tanke på solen som värmer, riskerar att bli en prima skridskobana.

Ulla, Hugo o Axel sa...

På världens bästa BK, Väsby, plogas appellplanerna, de e kanon. Tyvärr har jag inte tränat nåt där i vinter, fy på mig!!

Hej hopp