fredag 19 mars 2010

Taskigt underlag

Igår var jag och tränade där jag ska tävla i helgen. Underlaget var hemskt. Det hade hunnit smälta mycket mer där än i Vaxholm. Planen bestod av blankis, geggig barmark och vattenpölar. Under normala omständigheter hade jag inte tävlat på ett sånt underlag. Det har ju bara varit slaskigt de senaste dagarna så Fixa är helt ovan vid underlaget.

Samtidigt är jag så grymt sugen på att komma ut och tävla. Jag tror att Fixa har en ganska hög lägsta nivå, så även om hon garanterat kommer att vara påverkad av underlaget så tror jag att vi kan få ett förstapris om det inte blir några nollor. Så nu håller jag på och velar, åka eller inte åka... Det kan ju vara så här slaskigt länge nu, det är ju massor av snö som ska bort. Fortsättning följer...

Inga kommentarer: