lördag 17 april 2010

Hallå... är det nån kvar där ute?

Usch vad jag har varit dålig på att blogga. Vet inte om någon orkar gå in här längre när jag är så dålig på att uppdatera? Så vad har hänt då?

Fåren är klippta och bor äntligen i sin hage här i Waxholm igen. Åh vad de blev glada när vi släppte ut dem i stora hagen. Mycket skutt och spring blev det!

Fixa fick idag valla för första gången på ganska exakt fyra månader. Positivt var att hon lyssnade jättefint hela tiden. Negativt är att hon har backat några nivåer kunskapsmässigt. Inte så konstigt kanske efter ett så långt uppehåll.

Hon höll inte ut ordentligt på cirkeln och hon vände in mot fåren för tidigt. Fösningen kändes osäker och ja.. vi var ringrostiga båda två. Men nu är vi igång och det kan ju bara bli bättre.

I lydnaden fokuserar jag just nu på dirigeringsapporteringen, dumrutan och elitrutan. Fixa börjar bli duktig på att springa till konen, dirigeringsapporteringen är svårare.

När jag körde med matskålar tyckte hon att det var dötråkigt. Nu när jag har riktiga apportbockar går det bättre. Ja och dumrutan är svår. Det är mycket som ska bli bra. Skiftena ska vara snabba, hon ska vara stilla och fotgåeendet ska vara snyggt. Just nu ägnar vi os åt att blanda ihop sitt och ligg...hm

På kursfronten är det full rulle. Fyra nya kurser har startat denna vecka och två börjar nästa vecka. Och så en hel del privatlektioner dessutom. Underbart att hålla kurs den här årstiden med ljusa kvällar och förhoppningsvis mycket sol.

Sen har jag sprungit premiärmilen också förresten på 52,nåt minuter. Bra va! Och snart är det dags för kungsholmen runt. Men den här veckan har jag varit slö. Inte sprungit nåt men ätit desto mer. Suck.


Tjingeling

2 kommentarer:

Sofia sa...

Japp! Jag är kvar! :-)

För övrigt en grym tid på Premiärmilen! Bra gjort!!

Anonym sa...

Nä förut gick det inte att kommentera men nu verkar det funka igen.

Anna H