måndag 19 april 2010

Träning!

Vad det är härligt med vår! Flera trevliga träningspass har det blivit också.

För några dagar sen tränade vi med Vide och Sandra. Vi träffades halvvägs, i Västerås. Ja, jag vet, vi är rätt överambitiösa. Det var en riktigt varm dag och vi fick till massor med bra träning. Vide börjar bli riktigt grym. Massor med bra tips blev det också. På Sandras förslag började jag med apportbockar på dirigeringsapporteringen istället för att fega runt med matskålar. Nu tyckte Fixa det blev kul igen och nu går det framåt med stormsteg. Vips hade det gått typ tre timmar och så var det dags att åka hem igen.

Idag har jag tränat med Vicktoria som har Märtha, Becky och Dixie. Det är kul för vi tränar ju båda inför eliten, Vicktoria med Becky. Vi har bestämt att vi ska träna ihop varje måndag, det kommer bli toppen. Tråkigt nog blev det inga valpar för Märtha förresten, eller det blev en valp men den var död. Trist.

Idag är Peder hemma och har ryggskott eller nåt i den stilen, så då kan jag passa på att sticka iväg en sväng till fåren innan det blir mörkt.

Vad det är härligt med våren och framför allt ljuset. På vintern känns det ju nästan som om kvällen börjar klockan fyra och man lika gärna kan gå och lägga sig då.det gäller att njuta och använda dagens alla timmar till fullo, vips så är det november igen och dags att gå i ide.

Tjingeling!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjohej!
Ja visst är det underbart ute. Tillbringar hellre tiden ute än inne och städar och så...Märker att även hundarna njuter och söker sig till den värmande solen. På söndag blir det start på Jaktlydnadskursen med Viggo. Ska bli så kul men oroar mig för att Viggo inte alls just nu vill hämta saker o absolut inte någon dummie!
Har fått backa rejält i träningen och just nu kör jag med klicker för att få honom att överhuvudtaget greppa dummien...det går framåt så sakteliga. Från ICA bär han dock glatt saker i munnen. Kan man träna apporteringen med en påse smågodis, ha, ha ha?
Är som alltid impad av din träning.
Själv ger jag upp för fort när det inte går framåt i rask takt, och det gör det ju inte alltid... Skönt att ha spring i benen - bra med lopp att se framemot! Kul att Pippilotta Rullgardina m fl återigen är i hagen.
Japp, i dag tjuvläste jag inte bara! Ha det gott! / Harriet o Viggo o Lukas :o)