måndag 3 maj 2010

Irriterande!

Härlig krispig morgon, solen skiner och fåglarna kvittrar. Skogen kryllar av vitsippor. Vi är påväg tillbaks till bilen när jag ser en kille i min ålder komma gående längs stigen. Jag ser på hans kroppsspråk att han är obekväm med hundar så jag kallar in hundarna och så får de gå vid min sida när vi möts.

- Du koppla hundarna!, är han tvungen att säga

Och eftersom jag är rätt barnslig så är jag tvungen att upplysa honom om att det behöver jag inte alls, bara jag har dom under kontroll...

Efter lite irriterat meningsutbyte fortsatte jag mot bilen irriterad som tusan. Varför måste vi hundägare stå ut med att bli uppfostrade av vilt främmande människor?! Så länge inte hundarna stör eller springer fram så tycker jag att folks ska hålla tyst. Eftersom jag inte bara är lite barnslig utan rätt rejält så var jag tom tvungen att muttra "Gubbjävel" för mig själv när vi gick ifrån killen ifråga.

Tjingeling!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Gah, visst blir man irriterad på sånt!! Och det händer ofta!

Koppla hit och håll in dit! Jag tror inte vissa är nöjda förrän vi snörpar ihop benen på våra hundar, sätter munkorg på dem och hänger dem över axeln vid möte. Usch!

Liknande ord som gubbjävel har råkat smita ur min mun också vid upprepade tillfällen... :-)

Anonym sa...

Håller med ytterst irriterande!
Johanna