onsdag 5 maj 2010

Kurstips!

Eva-Marie Wergård som just nu håller i tävlingspsykologin på mina tävlingskurser kommer i maj och juni ordna agilitykurser ute på Stora skuggan. Eva-Marie är en jätteduktig instruktör som jag kan rekommendera varmt. Gå in på hennes hemsida för mer information och anmälan: propiraya.com

Om det finns någon som redan nu vill planera upp hösten så går det bra att anmäla sig till någon av kantarellsökskurserna jag kommer att hålla i. De startar vecka 35. Dagkursen hålls i Täby och kvällskursen i Waxholm. Anmälan till dessa sker som vanligt via hemsidan.

Nu ska jag ut och springa.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag velar lite kring träningshelgen, inte för att jag inte vill utan för att flytten inte är helt bestämd när den ska ske... Men återkommer så snart jag vet!

Ylva sa...

Nu ska här kommenteras! Tack för samtalet igår. Det är svårt att få ihop livspusslet ibland. Så mycket man vill och så lite tid. Imorgon blir det Gävle för vår del och start för bägge vovvarna. Spännande...

Vi syns ju på måndag för fårjakt (eller hur var det nu???)

Kram

Malin m. Vegas sa...

Hej
va kul att du hittade in till mig. Jag anmälde mig till agility handlingskurs för Eva-Marie, det känns välbehövligt och hon är ju väldigt duktig så det blir kul. Vi ses på kursen snart igen!